När kravet är ett skalbart system

Moduluppbyggnad, kundanpassningar och koppling till outsourcade delar

listbild2_hovding_nyhetsbrev_800x640

Hövding Sverige AB är ett svenskt bolag som utvecklar, marknadsför och säljer Hövding, en airbag för urbana cyklister. När Hövdings affärsmodell har utvecklats har affärssystemet Pyramid Business Studio kunnat följa med, exempelvis från produktionsplanering inhouse till outsourcad produktion.

Det övergripande kravet på systemet var att det skulle vara ett skalbart affärssystem för konsumentbolag. När Hövdings försäljning ökade uppdaterade de sitt affärssystem. Nu har de både e-handel från Askås för försäljning till privatkunder och Pyramids e-line som stöd för fler order från sina återförsäljare.

Inspireras av Hövdings berättelse. Läs referensen här.

KR System Event – Inköps-/Logistikdag Pyramid

Boka in den 21 september i din kalender. Då håller vi ett event för dig som arbetar med inköp, lager & logistik i affärssystemet Pyramid. Mer info och anmälningsformulär hittar du här.

Höstens kurser i Pyramid

Nu har vi publicerat datum för höstens Pyramidkurser, så du kan göra din planering i lugn och ro.

Vi har kurser inom CRM, ekonomi, lager, blanketthantering, studior och statistik. Få inspiration till nya arbetsflöden i affärssystemet och bli effektivare i ditt vardagliga arbete.

Här hittar du listan med kursdatum!

Vi bubblar vidare med Affärssystemsbubbel

Intervjuserie med KR System - om Affärssystemsområden

I vår serie med filmer, där Caroline och Ottilia gör intervjuer och iakttagelser om affärssystemet Pyramid har vi nu kommit till avsnitt tre.

Möt vår marknadsavdelning

Vi pratar om referenser och reportage som tagits fram i samarbete med kunder och samarbetspartners. Genom att berätta hur andra kunder har gjort, vill vi inspirera fler användare att hitta nya affärssystemslösningar för sin verksamhet. Direktlänk till filmen.

Du hittar serien på vår Youtubekanal eller via vår webbsida under menyvalet Utbildning – Affärsystemsbubbel.

Sommar och semestertider

Nu är det sommaruppehåll för KR Systems nyhetsbrev fram till slutet av augusti.
Vi önskar dig en riktigt härlig sommar!

Så når du oss i semestertider

Om du behöver hjälp och ”din favoritkonsult” är ledig i sommar, kan du ringa vår telefonväxel. Vi ser till att du får hjälp av den personal som är i tjänst.

Växelnummer och öppettider:

Måndag till fredag, vecka 28-32 är vår växel öppen kl 9.00–15.00, med lunchstängt kl 12.00–13.00.
Du når oss på tel: 010-130 19 00

Växelnummer direkt till våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Karlstad finns under menyvalet Kontakt på hemsidan.

Butikssupport/ Assistans online:

För dig som har supportavtal finns vår Butikssupport/Assistans online som vanligt via KR Systems supportnummer. Supporten är öppen och bemannad på följande tider:
Vardagar 08:30 – 19:00
Helger 10:00 – 16:00.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka