När allt hänger samman upplevs harmoni

Känslan av att arbeta i EN plattform

listbild_en-plattform-med-pyramid_1000x800

När program fogas samman till något som är så mycket bättre tillsammans än var för sig – det ger resultat och en effekt där 1 + 1 = 3.

Med 40 år i affärssystemsbranschen har vi bra koll på vilka integrationer, programvaror, leverantörer och lösningar som passar för olika verksamheter i olika branscher. Vi hjälper dig att skapa en komplett affärssystemslösning med Pyramid Business Studio.

Läs om möjligheterna här

Save the date januari 2023!
Kunddag Pyramid & KR System

Äntligen dags för kunddagar & samtidigt passar vi på att fira 40-årsjubileum

Vitec Unikum datasystem höll konsultdag för oss återförsäljare och vi blev inspirerade. Med bland annat 40 omskrivna rutiner finns det mycket ny funktionalitet som vi vill visa för dig som är Pyramidkund. Nu planerar vi för fullt innehållet till våra kunddagar i januari 2023. Då passar vi även på att uppmärksamma att KR System funnits i branschen i 40 år.

Boka in datumen redan nu

Ons 18/1 – Göteborg

Tors 19/1 – Malmö

Ons 25/1 – Karlstad

Tors 26/1 – Stockholm

Läs om eventet här

Vi presenterar våra nyanställda utvecklare

nya_medarbetare_magnus_niclas_1200x627

Möt Magnus och Niclas

Vi stärker upp på utvecklarfronten i Malmö och Stockholm med två nya medarbetare – Niclas Pettersson och Magnus Mozart. Med olika bakgrund men lika starkt driv, stärker de upp KR Systems verksamhet.

Vi på KR System hade nöjet att träffa och lära känna båda två på vår kickoff i september. Nu har vi intervjuat dem och publicerat det på nyhetssidan.

Lär känna medarbetarna här 

Missade du vårt lagerevent i Malmö?

Se vår webbsida med aftermovie och länkar till intressant material.

Läs om eventet här

Pyramid Tips och Trix

Minitickers

Kom igång med minitickers i Pyramid Business Studio. Tickers hjälper dig få en snabb överblick över din data. Aktivera larm för att kunna agera i tid – t.ex vid för många oattesterade fakturor, en  leveransprecision som passerat en procentsats, eller snabb hantering av reklamationsärenden.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka