Möt Magnus Mozart – utvecklare på Stockholmskontoret

Ny utvecklare på KR Systems Stockholmskontor

Möt vår nya utvecklare Magnus Mozart på vårt Stockholmskontor. Magnus har kandidatexamen i datavetenskap och flerårig arbetslivserfarenhet inom systemutveckling i bland annat C# och Java.

Varmt välkommen till KR System, Magnus!

Kort om Magnus Mozart – Utvecklare

Roller inom systemförvaltning, informationssäkerhet, GDPR och erfarenhet inom systemutveckling och kravhantering, har bidragit till att Magnus är lösningsorienterad och har en stark analytisk förmåga. Det gör det lätt för honom att förstå behov och göra implementeringar.

”Mitt stora intresse för affärssystem och systemutveckling, i kombination med att hitta lösningar på kunders behov och utmaningar, lockade mig att söka tjänsten hos KR System.

Med tanke på bredden på kunderna som använder Pyramid och som alla har sina specifika behov, ser jag att det är en stor fördel att jobba med varierande uppdrag. Det skapar goda möjligheter att utvecklas och lära sig nya saker varje dag. Jag ser fram emot att få analysera kunders utmaningar och hjälpa dem med innovativa lösningar.”

”Jag drivs av att hela tiden jobba mot ett mål för att förbättra och effektivisera verksamheten hos kunder och att skapa kundnöjdhet. Jag motiveras också av att få sätta mig in i olika typer av projekt för att utveckla mig själv så mycket som möjligt. Extra roligt är lagarbetet – att få jobba i agila team med andra personer mot ett gemensamt mål där man får chansen lära sig av varandra ännu mer. Att vi tillsammans bygger systemlösningar som många kunder kan nyttja.”

På fritiden umgås Magnus gärna med familj och vänner. Magnus tycker också om att träna på alla sätt, lyssna på musik och spela piano.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka