Hans K – mycket nöjda med Pyramid och KR System

Systemet passar både lager, distribution, inköp, ekonomi, marketing och sälj

Helena Karlsson – Vice VD

Hans K började arbeta med Pyramid 1999 inför millennieskiftet. När det gamla affärssystem skulle bytas rekommenderade en utomstående konsult oss att titta på Pyramid, säger Helena Karlsson, vice Vd på Hans K. Efter en noggrann förstudie och professionellt arbete från KR Systems sida, gjordes bytet utan några större problem. KR System är mycket proffsiga och snabba. Samarbetet mellan Unikums support och KR Systems fungerar väldigt bra ihop.
HansK logo

Sedan 1999 har företaget vuxit med systemet. Med E-handelslösningen har vi utökat servicen till våra kunder och konsumenter. I dagsläget är det väldigt viktigt att hemsidan är i linje med affärssystemet. ”Något av det bästa med Pyramid för oss är just e-handeln, med hemsidans lagerstatus, köpfunktion samt prisuppgifter på produkter.

Pyramid hjälper oss hålla ordning vilket gör att vi inte får stora diffar i vår lagerinventering, säger Helena. Pyramid är jättebra för oss, oavsett om vi varit få eller många användare genom åren. Det har varit lätt för alla nyanställda att lära sig. Systemet passar både lager, distribution, inköp, ekonomi, marketing och sälj.”

Vi känner oss mycket nöjda med vårt affärssystem, som tillgodoser alla de behov vi har internt i företaget och externt. Därmed uppgraderar vi kontinuerligt till nya versioner som ges ut av Unikum.

Företagsfakta

Hans K är ett svenskt möbelföretag som formger personliga, massiva trämöbler för det privata och offentliga rummet. Ledord för företaget är design, funktion, komfort och kvalitet.
Hans Karlsson började arbeta med möbler under 50-talet. Idag är HansK ett framgångsrikt internationellt möbelproducerande designföretag med produktion både i Sverige och utomlands. Familjetraditionen lever vidare genom hans båda barn, Henrik och Helena Karlsson samt kusinbarn Markus Johansson som äger och driver företaget idag. 9 anställda. Omsätter 34 mnkr.

Se hemsida http://www.hansk.se/sv/

Börja skriv och tryck ENTER för att söka