GO´BERTS KONFEKTYR – lovordar KR System och Pyramid

Pyramid ger oss en mycket god överblick över hela flödet i företaget

Lena Emanuelsson – Ekonomi

Go´Berts Konfektyr AB valde Pyramid Business Studio som affärssystem 1999, tack vare en väldigt god med relation med Pyramidkonsulterna.

”Pyramid ger oss en mycket god överblick över hela flödet i företaget, från det att kunden beställer via e-handeln till att fakturan skickas. Systemet är väldigt flexibelt.” säger Lena Emanuelsson.

Pyramid har hjälpt Go´Berts att minimera den ”mänskliga felfaktorn”, dvs att effektivisera och spara tid genom att ta bort mycket av det manuella registreringsarbetet. Framförallt e-handeln har effektiviserat flödet påtagligt.

”Jag tycker att systemet alltid levererar. Vi har hittills inte stött på problem som inte har gått att lösa!” säger Lena. Även plockcentralen, som är en anpassning gjord av KR System, har förenklat arbetet mycket.

Med de senast inköpta modulerna E-säljare kund och Importrutiner ska samarbetet med kunderna stärkas. Vi importerar order från en av våra största kunder med modulen Importrutiner. Den är även tänkt att användas till de kunder som vill skicka beställning via fil. Med E-säljare Kund ska kunderna kunna beställa via streckkoder och på det viset spara tid. ”Om E-säljare kund fungerar som vi tänkt oss, så erbjuder vi den troligen till alla våra större kunder”, säger Lena.

Företagsfakta

Go´Bert är en rikstäckande godisgrossist med ett mycket brett sortiment av omkring 2000 artiklar, både när det gäller lösgodis, stycksaker och samarbete med alla märkesleverantörer. Det grundades av familjen Lindholm i Lidköping, med affärsidén att erbjuda nya butiker ett helt lösgodiskoncept med godis, burkar, vågar mm. Företaget finns i Skövde och drivs sedan 1998 av Nils Annér, Peter Smedberg och Lena Emanuelsson. Antal anställda: 11 Omsättning/år: 77 MSEK.

 

Se hemsida http://www.gobert.se/sv/

Börja skriv och tryck ENTER för att söka