E-handeln är ansiktet utåt och affärssystemet är hjärtat

Om fördelarna med Pyramid e-line
för HT Emballage

”Ganska snabbt efter att vi såg genomgången av e-line från Vitec Unikum på kunddagen hos KR System, bestämde vi att detta är vägen vi ska gå. Då jobbar vi i ett system vi redan är bekväma i. Det var uppskattat av medarbetarna som även har fått ha synpunkter och varit med från första början. Så kom David på Responsit in med designen och det grafiska. Allting har blivit så bra som jag förutspådde. Vi är nöjda och stolta över att kunna visa upp e-handeln som vårt ansikte utåt.”

Så säger Viktor Nilsson, VD på HT Emballage AB. Vi intervjuade honom för att ta reda på vilka fördelar som han och hans medarbetare har upplevt sedan implementeringen av Pyramid e-line.

Läs reportaget om HT Emballage här!

Checklista inför val av e-handelsplattform

Har du funderingar kring e-handel och vilken plattform du ska välja?

Då är du inte ensam!

  • Starta ny e-handel
  • Uppgradera befintlig e-handel
  • Välja Pyramid e-line
  • Välja extern integration till Pyramid affärssystem

Oavsett behov, finns det saker att tänka på i förväg. Med tipsen på vår webbsida hjälper vi dig ta ett välgrundat beslut för just din verksamhet.

När du vill ha ett bollplank finns vi här och vi visar gärna en demo tillsammans med samarbetspartners för att hitta rätt lösning för just din verksamhet.

Pyramid Tips och Trix

Kontrollpunkter i tillverkningen

Vi visar hur du kan göra inställningar för kontrollpunkter på operationer och produkter i tillverkningen i Pyramid Materialplanering.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka