Skyddsrumsspecialisten

Med Pyramid kan vi mäta och följa upp våra projekt och lager på ett sätt som inte var möjligt tidigare.

Christian Von Strauss – Systemförvaltning och administration

Skyddsrumsspecialisten arbetar med att besikta, åtgärda och bygga skyddsrum och har varit verksamma sedan 1973. Som marknadsledande i Sverige ser de en ökad medvetenhet om skyddsrummen och ett ökat behov av hjälp, vilket ställer krav på förbättrade rutiner för att kunna möta efterfrågan på ett effektivt sätt.

Tidigare hade bolaget ett affärssystem inriktat mot mindre hantverksföretag. När de inte längre kunde växa med det, började de leta efter ett nytt affärssystem.

Christian Von Strauss, Systemförvaltning och administration, på Skyddsrumsspecialisten berättar att ”Vi fastnade för Pyramid som låg inom vår budget. Det kunde ge oss i stort sett allt vi kände att vi saknat och dessutom utrymme att utveckla systemet för framtida behov. Vi började implementera Pyramid under hösten 2022 och gick skarpt första januari 2023. KR System har varit ett stort stöd i detta.

Med Pyramid kan vi mäta och följa upp våra projekt och lager på ett sätt som inte var möjligt tidigare. Det ger mycket bättre möjligheter att förbättra dialogen mellan våra tekniker ute på fältet och våra projektledare. Vi kan i realtid följa upp hur långt vi kommit i ett projekt och hur mycket kostnader vi arbetat upp och ge en rapport till kunden där det står vad som gjorts och när vi gjorde det.”

Företagsfakta

Skyddsrumsspecialisten har över 50 års erfarenhet av arbete med skyddsrum i Sverige. Vi erbjuder helhetslösningar för skyddsrum och kan hjälpa dig med allt från projektering och underhåll, besiktning, komplettering, utbildning och renovering av skyddsrummet. I dag är Skyddsrumsspecialisten Sveriges största skyddsrumskoncern med cirka 40 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad. Omsättningen uppgår till cirka 140 miljoner kronor

Få inspiration från moduler som Skyddsrumsspecialisten använder!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka