Nyhetsbrev – april 2021

Förbättra kundvården med Pyramids CRM/Säljstöd

Pyramids CRM gör det lätt att följa upp olika aktiviteter och delegera vid behov

Pyramid CRM/Säljstöds breda funktionalitet gör den användbar för majoriteten av alla Pyramidanvändare. Vi har intervjuat Torell Pump AB som ville kunna arkivera information både från kunder och leverantörer. De valde Pyramids CRM kompletterat med KR Systems produkt CRM Suite 4.

Efter att ha jobbat i systemet ett tag, tyckte vi att det skulle vara bra med ett CRM-system som kunde kommunicera med vårt affärssystem Pyramid”, berättar Vesa Timoskainen, Teknisk Säljare hos Torell Pump. ”Pyramid är mycket användarvänligt både för säljare, ordermottagare samt lagerarbetare och vi ser en stor fördel med att man kan skapa aktiviteter.”

Läs mer

Nyfiken på CRM och CRM Suite?
Missa då inte vårt webinar!

I vårt webinar om CRM och CRM Suite 4 den 20 april visar vi funktionalitet i Pyramids CRM som underlättar för säljare och bokare. Vi visar även hur vår produkt CRM Suite kan komplettera Pyramids Standard. TM-booking finns som alternativ produkt, men visas inte i detta webinar.

Anmäl dig till webinaret här!

Vill du veta mer om vår produkt? Se produktbladet om CRM Suite 4.

KR System Malmö växer

Nu utökar vi personalstyrkan på Malmökontoret med två nyanställda. Vi är väldigt glada över att få hälsa vår nya konsult Heléne Kardell och vår nya utvecklare Gustaf Sten välkomna till oss. En närmare presentation hittar du på vår nyhetssida.

Läs mer.

Pyramid Tips och Trix

Lagervärdering i Pyramid 4

Här visar vi Pyramidversion 4.14 och den nya rutinen 481 Lagervärdering.
Så skapar du urval och gör en lagervärdering. Styr per artikeltyp, kalkyltyp, per lager. Se vilka artiklar som tillhör respektive typ. Se vilket antal som ligger till grund för transaktionerna och kostnaderna. Via verktygspaletten kan du skriva ut informationen till ett kalkylblad. Samtliga lagervärderingar du skapar finns kvar som historik så du kan jämföra siffror före och efter inventeringen.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka