Vi hälsar Susanne Jonsson välkommen till KR System

Ny medarbetare i Göteborg!

Susanne Jonsson är ny medarbetare och hon är verksamhetskonsult, stationerad på vårt Göteborgskontor.

Varmt välkommen till KR Systems entusiastiska gäng, Susanne!

Susanne Jonsson
– Verksamhetskonsult, Göteborg

Susanne Jonsson har haft roller som ekonom, projektcontroller, verksamhetskonsult, teamledare och VD. Hon har jobbat med Pyramid i över 20 år – några år som användare men de flesta som konsult.

På frågan vad som lockade Susanne till KR System svarar hon: ”Bredden på kompetens och storleken på företaget. Jag har ibland känt att leveransförmågan inte riktigt räckt till hos andra återförsäljare som jag jobbat hos och kände att jag ville tillhöra något större. Här fanns flera kollegor som kan hjälpas åt och en större kunskapsbank att gräva ur. När jag träffat kollegor i branschen har alltid anställda på KR System alltid varit välkomnande och väldigt trevliga.”

Susanne trivs att jobba i grupp och hon har alltid haft en drivkraft att lyfta sina kollegor och bilda ett bra och stabilt lag.

”Kunden står i fokus och att ha kul på jobbet är viktigt. Då gör vi det bästa jobbet. Jag gillar lagarbetet och vill alltid utveckla det vidare, oavsett om det är internt eller tillsammans med kund” säger Susanne. ”Processutveckling och att utveckla kundens digitala potential ligger mig varmt om hjärtat. Det är väldigt roligt att kunna sy ihop en lösning tillsammans med kunder och kollegor. Att sen vara med och implementera det och se kunden ta nästa steg i sin digitala utveckling är fantastiskt.”

Hennes främsta styrkor i Pyramid är ekonomi och projekt, men hon har jobbat med det mesta. ”Fast jag försöker hålla mig borta från MPL/MPS”, säger hon lite skämtsamt. Hennes mål är att bredda sin kunskap i Pyramid generellt och kanske hitta ytterligare ett special område.

På fritiden tar familjens två islandshästar Ronja och Baldur, en stor del av den vakna lediga tiden. Susanne tycker det är underbart att dela sitt intresse men dottern. Utöver hästarna finns tid till landsvägscykling och lite MTB. ”Cyklingen har tagit mig två gånger till Paris med Team Rynkeby. Jag brinner mycket för att hjälpa andra så när jag fick upp ögonen för projektet och att det samlas in pengar till Barncancerfonden, tvekade jag inte att ge mig kast med uppgiften,” säger Susanne avslutningsvis.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka