Vi hälsar Pauline välkommen till Malmökontoret

Det känns extra kul i dessa tider, att hälsa vår nya medarbetare Pauline Thulin hjärtligt välkommen till oss på KR System i Malmö.

Med en tvärvetenskaplig utbildning i informatik har Pauline kunskaper inom ekonomi, systemvetenskap, projektledning och verksamhetsstyrning. Utbildningen har gett henne en helhetssyn och god förståelse för olika verksamheters utmaningar och behov.

På sin förra arbetsplats fick Pauline bland annat arbeta med att driva företagets e-handel och olika typer av digitala projekt. Pauline träffade verksamhetskonsulterna från KR System när företaget skulle uppgradera sitt affärssystem Pyramid Business Studio till version 4. Hon gillade de smarta och genomtänkta lösningarna som konsulterna kunde erbjuda gällande utmaningarna som hennes arbetsplats stod inför.

”Konsulterna som jag samarbetade med hade en bra helhetsbild, både över systemet och vår verksamhet och de bidrog till effektivisering i våra processer och levererade hög kundnöjdhet. Sådana saker som jag triggas av och brinner för! Därför tackade jag ja till att bli verksamhetskonsult hos KR System”, berättar Pauline.

I min roll som konsult hos KR System ser jag fram emot att få möta olika typer av organisationer och verksamheter. ” säger Pauline. ”Jag hoppas att min erfarenhet kan bidra med långsiktigt smarta lösningar på våra kunders utmaningar och behov och hjälpa dem att lyckas på vägen mot sina mål.”

Börja skriv och tryck ENTER för att söka