Statistik – del 1

Webinar i  Microsoft Teams, 26 januari 2021

Vill du enkelt kunna följa upp hur det går för företaget och kanske besvara frågor som “Hur står vi jämfört med föregående år?” eller “Vilken säljare har sålt mest?”  Då är det här ett webinar för dig!
I Statistik i Pyramid del 1 riktar vi oss till medarbetare på företag, som vill få lättillgänglig uppföljning och aktuell överblick över nuläget.

Varmt välkommen till KR Systems webinar som hålls i Microsoft Teams.

Datum och tid:

26 januari 2021

Kl: 14.00 – 14.40

Pris:

Gratis

Sista anmälningsdag är den 22/1.

Pyramid Statistik – Del 1

Vi ger dig en presentation av Pyramid och Statistik inklusive frågestund. Seminarierna tar mellan 20-40 minuter, beroende på ämne och mängden frågor.

Innehåll:

  • Vi visar Pyramids standard statistik, som omfattar infostudior där du får fram statistik i listor och tickers där du får fram visuell statistik i form av grafer med mera.
  • Vill du komplettera Pyramids standard statistik finns Pyramids Statistikmodul. Här ges utökade möjligheter till uppföljning i Pyramid.

Anmälan till webinaret

När du anmäler dig får du en inbjudan med en länk till webinaret. Webinaret är tillgängligt 10 dagar efteråt. Du når det via länken i inbjudan.
(Om du saknar inbjudan med länk, ber vi dig att först kontrollera skräpposten. Tyvärr händer det att inbjudan anses vara reklam och sorteras bort pga. av spamfilterinställningar från e-postleverantören. Lägg gärna till no-reply@krsystem.se och utbildning@krsystem.se i listan Betrodda avsändare.)

Har du önskemål om något du vill få veta i ett webinar?

Skicka en intresseanmälan till utbildning@krsystem.se.

Intresseanmälan

Webinar om Statistik – Del 1

Fyll i formuläret

Vi bryr oss om din integritet. Läs vår policy här.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka