Leverantörsreskontra och Påminnelser

Webinar i  Microsoft Teams

Det har hänt en del inom ekonomi och i funktionaliteten i Pyramid 4. Briljera med dina kunskaper bland dina kollegor genom att lära dig mer i vårt kostnadsfria webinar. På 40 minuter får du en presentation av Pyramids hantering av leverantörsreskontra och påminnelser. Vi visar även våra produkter Automatiska påminnelser och My Invoice Buddy.
Vi kompletterar webinaret med två grundkurser i leverantörs- och kundreskontra för dig som vill gå mer på djupet gällande ekonomi. Läs mer!

Varmt välkommen till KR Systems webinar som hålls i Microsoft Teams.

Pyramid Leverantörsreskontra och påminnelsehantering

Webinaret riktar sig till dig som känner att tiden inte räcker till och vill få inspiration om hur du kan förenkla ditt administrativa arbete inom kund- och leverantörsreskontra. 

Under webinaret kommer du att ha möjlighet att ställa frågor i chatten. Har du företagsspecifika frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via utbildning@krsystem.se.

Innehåll:

  • Pyramid E-faktura leverantör – Koppling och arkivering av leverantörsfakturabilder till respektive leverantör samt attestflödeshantering, som underlättar och tidseffektiviserar hanteringen av leverantörsfakturor.
  • My Invoice Buddy –  Tolkning av leverantörsfakturor, tidsbesparing, förhindrar handhavandefel. Möjlighet till automatisk registrering av leverantörsfakturor.
  • Pyramids standard påminnelsehantering
  • Automatiska påminnelser – Automatiska utskick av betalningspåminnelser, inklusive bifogande av originalfaktura. Tidsbesparing av annars tråkiga arbetsuppgifter. Snygg hantering mot kund som slipper ringa in och fråga om saknad originalfaktura.

Anmälan till webinaret

När du anmäler dig får du en inbjudan med en länk till webinaret. Webinaret är tillgängligt 10 dagar efteråt. Du når det via länken i inbjudan.

Har du önskemål om något du vill få veta i ett webinar?

Skicka en intresseanmälan till utbildning@krsystem.se.

Intresseanmälan

Webinar om Leverantörsreskontra och Påminnelser

Fyll i formuläret

Vi bryr oss om din integritet. Läs vår policy här.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka