Stockholms Elbolag AB

“En komplett backofficeplattform”

Rebecca Körkkö och Johanna Larsson , Försäljningschef och Ekonomichef

Att hantera tusentals företags kund- och leverantörsreskontra i en och samma administrativa plattform ställer förstås krav på systemet. Stockholms Elbolag tog hjälp av Commerz för att utveckla en digital kundportal på webben och av KR System/Pyramid för att redan från start få en komplett backoffice-plattform med reskontra och dessutom fakturatolkning med KR Systems produkt “My Invoice Buddy”.

Styrkan i fakturaplattformen och Pyramid är integrationsmöjligheterna kombinerat med att respektive system är riktigt bra på sin sak. För en modern leverantör på en snabb marknad bådar det gott för framtiden.

“Tack vare samarbetet med KR System är Stockholms Elbolag det första och enda elbolaget i Sverige som erbjuder svenska elkunder en enda faktura med både elnät och elhandel. Detta oavsett var i Sverige personen eller företaget befinner sig. Om kunden har mer än en anläggning eller adress, så samlas även dessa på samma faktura. Denna fakturafunktion har varit på tal i elbranschen i decennier men det är först nu med hjälp av KR System som vi lyckats som första elbolag. Detta ger våra kunder tidsbesparing, pengabesparing samt minskar belastningen på miljön.”, säger Rebecca & Johanna.

StockholmsElbolag logo
Företagsfakta

På elmarknaden sticker Stockholms Elbolag ut genom att inte bara erbjuda låga priser utan även förenkla kundernas hantering av samtliga energikostnader. Elkostnader och nätkostnader samfaktureras och företag som har flera anläggningar kan samla alla kostnader på en faktura oavsett val av energileverantör på de olika enheterna. Kunder kan även välja Stockholms Elbolag som energileverantör och får då 100% miljövänlig och 100% svensk el till ett lågt pris.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka

Shepherd of Sweden logoTorgnys Trä logo