Permanova Lasersystem AB

“Vi arbetar alla i samma system från offert till kundinbetalning”

Marine Repfennig – Vice VD

För 10 år sedan arbetade Permanova i många olika system och de ville istället investera i ett affärssystem som täckte samtliga affärsprocesser där alla får tag i informationen på ett och samma ställe.

Företaget tillverkar processverktyg som kan innehålla upp till 600 artiklar och de behövde ett affärssystem som klarade komplexa lagerstrukturer. Samtidigt driver de stora projekt och ville ha ett bra program med bra stöd för projekthantering.

Valet som enligt Marine fortfarande känns rätt föll på Pyramid som installerades under 2007 med KR System som systempartner.

”Vi har under åren haft ett återkommande månadsmöte med vår konsult för att driva förbättringar av affärssystemet. Programmet utvecklas och vi vet kanske inte alltid själva om vilka förbättringar som finns och som borde passa oss. Det är ofta konsulten som måste driva utvecklingen framåt och vi har ett gott samarbete med vår konsult på KR System som ger oss god support”, säger Marine.

Permanova logo
Företagsfakta

Permanova Lasersystem AB utvecklar, tillverkar och installerar robotiserade lasersystem för metallbearbetning. Permanova har montering av egna processverktyg samt en eftermarknad där de servar laseranläggningar och säljer reservdelar.

Få inspiration från moduler som Permanova Lasersystem AB använder!

Börja skriv och tryck ENTER för att söka

ASVHServiceFlyinge logoEnergi och Fastighet logo