På våra webinar visar vi guldkornen i Pyramid 4

Digitalisera flöden i Pyramid?
Vi visar hur du gör!

Delta på våra webinar och stärk din Pyramidkompetens

Vi lyssnade på önskemål från våra kunder från våra välbesökta och uppskattade webinar i maj. Det resulterade i två nya webinar och tre webbkurser där vi visar guldkornen i Pyramid och hjälper dig effektivisera en del enformiga men nödvändiga rutiner. Vi använder Microsoft Teams.

Fler webinar planeras till hösten. Håll utkik på vår webbsida.

 

Den nya generationen Pyramid

I detta kostnadsfria webinar visar vi senaste nytt i affärssystemet för dig som redan arbetar i Pyramid 4 och vill förbättra din Pyramidkunskap. Vi lyfter även fram fördelarna med en uppgradering för dig som är redo att ta steget in i den nya generationen.

Tisdag 1/9 – Läs mer och anmäl dig här

 

Förenkla ekonomirutiner och spar tid

Känner du att tiden inte räcker till och vill få inspiration om hur du kan förenkla ditt administrativa arbete inom kund- och leverantörsreskontra.Vi ger dig tipsen i detta kostnadsfria webinar.

Tisdag 8/9Läs mer och anmäl dig här

 

Välkommen med din anmälan redan idag.

För dig som inte kan delta, är det viktigt att du anmäler dig ändå. Vi skickar en länk till dig, så kan du se webinariet senare. Seminariet kommer att vara tillgängligt för nerladdning.

Nya fräscha webbkurser

Våra kurser är ett kostnadseffektivt sätt att bli mer kompetent i det dagliga arbetet i affärssystemet Pyramid Business Studio.

Vi inleder höstens utbud med tre planerade webbkurstillfälle. Alla våra kurser är tillgängliga på distans även om vi, pga Covid 19, har valt att inte boka in datum för samtliga kurser under hösten. Skicka in din intresseanmälan, om den kurs du är intresserad av inte har något planerat datum. Vi använder Microsoft Teams.

 

För dig som nyligen börjat använda Pyramid

Vi ger dig en solid grund att stå på och ovärderlig kunskap om affärssystemets mångsidiga funktionalitet. Vi gör dig till superanvändare i Pyramid genom att visa dig många små och stora tips.

Tisdag 15/9Läs mer och anmäl dig här

För dig som vill bli en stjärna på ekonomi i Pyramid

Samhället förändras och ställer krav på ny ekonomikunskap. Vi visar förbättrade flöden i Pyramid 4 och dess funktioner i kombination med våra egna produkter.

Torsdag 17/9Läs mer och anmäl dig här

Börja skriv och tryck ENTER för att söka