Nyhetsbrev november 2018

Årets Pyramid Partner för tredje året i rad!

KR System fick utmärkelsen ”Årets Pyramid Partner” vid den återförsäljarkonferens som årligen arrangeras i november månad av Unikum datasystem ab.

”Det är en ära och en glädje!” säger Jan Kjellin på KR System. Vi vill tacka alla fantastiska kollegor, kunder och leverantörer som bidragit till att vi fick denna utmärkelse!

Vår drivkraft är strävan efter att systemet och våra lösningar ska bidra till att utveckla kundernas verksamheter, med nöjda kunder som resultat.

På konferensen presenterades många trevliga nyheter som kommer till Pyramid 4. Det ser vi fram emot! Nu kör vi så det ryker, år 2019!!

I år satsar vi lite extra på barnen!

Vi på KR System tycker det är viktigt att kommande generationer har det bra när de växer upp. Sorgligt nog är det alltför många barn i världen som utsätts för våld, tvingas arbeta eller dör av sjukdomar som går att bota.

Vi vill vara med och ändra på det och därför köpte vi årets julklapp hos Rädda Barnen.

Karlstadskontoret växer!

Karlstadskontoret har fått en ny medarbetare som heter Katarina Gustafson. Katarina har varit Pyramidanvändare i många år och ansvarat för Pyramid hos Special-Elektronik. Sin utbildning som personalvetare har hon använt i sitt arbete som chef inom inköp, logistik och verkstad. Som processkoordinator har hon optimerat flöden i Pyramid och i QlickView har hon analyserat statistik

Katarina har spetskompetens inom Order/Lager/Inköp och som konsult hos KR System vill hon lära sig mer om Pyramid. Hon gillar problemlösning och att ta fram smidiga arbetssätt och hon siktar på att bli expert på behovsanalys, lagerflöden och MPS. ”Jag vill nörda ner mig extra mycket i Pyramid!”, säger Katarina som nu lägger full fokus på affärssystemet. Med hennes stora erfarenhet av Pyramid kommer hon att passa perfekt in hos oss på KR System som verksamhetskonsult.

Fritiden ägnar Katarina bland annat åt att vara ledare i barnens gymnastikförening där hon även sitter i styrelsen. Hon har ett intresse för teknik och kopplar gärna av framför en film.

Varmt välkommen, Katarina!

Även Stockholmskontoret får fler medarbetare!

Vi är glada att få välkomna Nina Johansson till vårt Stockholmskontor. Nina har varit Pyramidanvändare i många år, nu senast hos BytHjul. Där var fokus i Ninas arbete på artiklar, lagerhantering, ekonomi, PTC-uppdrag samt filhantering.

I grunden har Nina en ekonomutbildning och hon har varit anställd på både ekonomi- och redovisningsbyråer. Genom åren har hon skaffat sig en gedigen kunskap om många olika branscher och typer av företag.

Med Ninas erfarenhet om olika verksamheter kan hon snabbt förstå vad användare efterfrågar i affärssystemet. Hon ser nu fram emot att arbeta med Pyramid som verksamhetskonsult hos KR System. Möjligheten att se helheten ur ett annat perspektiv än som användare och att lära sig mer om Pyramid var det som lockade henne mest. ”Det ligger en hel värld framför mig och det är jättespännande!”, säger Nina.

Nina pratar med stor entusiasm om sin lite annorlunda hobby, Hon började spela hockey i damlaget i Tyresö-Hanviken Hockey när hon närmade sig 40-års ålder. Efter att ha diagnosticerats med cancer blev hockeyspelandet en livlina, där samhörigheten med tjejerna på rinken och i omklädningsrummet var otroligt viktig. Idag mår Nina bra.

Varmt välkommen, Nina!

Tips & Trix - Favoriter för enklare sökning

Börja skriv och tryck ENTER för att söka