Nyhetsbrev mars, 2020

Ta fram effektivare arbetsflöden i Pyramid genom att engagera medarbetarna

Angelica Pleijel, konsult på KR System i Göteborg, utbildar BOTEKs personal.

Utbildning i Pyramid skapade arbetsglädje

BOTEK AB har använt affärssystemet Pyramid i över 20 år. Nu växer de så det knakar och det har skapat behov av förändrade arbetsflöden. KR System utbildade personalen och BOTEKs VD blev glatt överraskad över medarbetarnas engagemang när de skulle lära sig nya arbetssätt i Pyramid.

Läs vårt reportage där vi berättar om utbildningsbehoven, planeringen, utförandet och vinsterna med en kompetensutbildning i Pyramid, samt om BOTEKs upplevelse av utbildningen. Läs mer

Information om Pyramid Business Studio

Nu är Pyramid version 4.14 här

Den nya generationens Pyramid är här med nytt och fräscht gränssnitt. Du kan köra versionen både via traditionell Windows klient och direkt i webbläsare. Komplettera med Pyramid Phone Edition 4 och Mobil arbetsorder och få ett extra bra arbetsflöde. Kontakta oss för att diskutera en uppgradering.

Servicepack 3 till 4.14A

Du som är Pyramidkund kan ta del av Unikums dokumentation för servicepack genom deras nyhetsbrev eller genom att logga in på deras kundservicesidor. Kontakta Unikums växel på 046-280 20 00 för hjälp med inloggningsuppgifter. Du som redan har inloggningsuppgifter kan även ladda ner senaste servicepacksdokumentet här.

Ny version av Actian – Pyramids databas

Kanske känner du till Actian, men med dess tidigare namn Pervasive eller Btrieve. Den nya versionen heter Actian 14 ZEN. Vid byte av server till nyare version, är det viktigt att känna till att Actian har olika versioner som är godkända för olika operativsystem, både för server och klient. Version 13 eller 14 krävs för Windows Server 2016 och Windows Server 2019. För dig som har en äldre version kan support och uppdateringar från Actian ha upphört och en uppdatering rekommenderas. Är du osäker på vilken version du har och om du behöver uppgradera kan du kontakta oss här!

Missa inte våra frukostmöten om e-handel och Pyramid 4-nyheter

Vi reser till Göteborg, Stockholm och Karlstad och presenterar våra frukostmöten om e-handel och Pyramid 4-nyheter.

Läs mer och anmäl dig här

Pyramid Tips och Trix
– Formatera listkontrollernas fält i Studio

Anpassa listkontroll och formatera fält i Pyramids studior. Använd färger för att lyfta fram plus- och minussaldo och välj formen för hur datum presenteras.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka