Nyhetsbrev januari 2019

Upplev glädjen i att arbeta i Pyramid tillsammans med oss på KR System

Vårt mål är att få människor att upptäcka nyttan och därmed glädjen med affärssystem. Med vår gedigna kompetens, kombinerat med en smittande entusiasm, vill vi visa dig att något som många upplever som svårt och krångligt, blir både rimligt och roligt.

I årets nyhetsbrev planerar vi därför att berätta om smarta lösningar i och till Pyramid, samt om program som kan integreras med Pyramid för att förenkla ditt arbete. Vi lyfter också fram diverse produkt- och branschinfo som vi tror kan vara av intresse för dig som läsare!

Välkommen till ett nytt år med oss!

Rättningar till Pyramid 4.13A

Tillägg 01 till 4.13A Servicepack 04Pyramid Business Studio

I mitten av december 2018 släppte Unikum datasystem ab tillägg 01 med rättningar till servicepack 04 för 4.13A. Informationen finns i  deras nyhetsbrev 413asp04_v2.htm

Tillägget berör:

 • Grundregister och System
 • Betalkort EMV
 • CRM/Säljstöd
 • Design Studio
 • e-line
 • Giroutbetalning/Giroutbetalning Utland
 • Kassa
 • Leverantörsreskontra
 • Materialplanering
 • Order/Lager/Inköp
 • Redovisning
 • Serienummer/Serviceorder
Du som är Pyramidkund kan prenumera på Unikums nyhetsbrev om servicepack. Logga in på deras Kundservicesidor med inloggningsuppgifterna som du fått från Unikum.

Ny utvecklare anställd till kontoret i Malmö!

Pierre Schönbeck började hos oss på Malmökontoret i december 2018. Han är utbildad inom datavetenskap och applikationsutveckling.

Efter sin utbildning arbetade han först som labb-assistent vid grundutbildning i Java på Malmö Universitet och med läxhjälp i matematik för elever på mellan-/högstadiet.

Under de senaste tre åren har han arbetat som utvecklare på Unikum datasystems programavdelning. Där ingick  bland annat programmering i modulerna Företagsupplysning (Creditsafe), Fakturaarkiv och Konsultstudio samt underhåll av systemdialoger.

”Jag vill komma närmare kunderna och få mer förståelse för hur kunder använder Pyramid i verkligheten” säger Pierre och fortsätter, ”Jag ser också fram emot att arbeta mer varierat med olika programmeringsspråk, miljöer, samt externa program, t.ex. C# och lära mig nytt.”

Sin bakgrund som konsultstudioprogrammerare och kunskap inom externa program gör Pierre till ett viktigt tillskott för KR System. Pierre gillar att anpassa program som körs vid sidan av Pyramid och som kan integreras med Pyramid för att förenkla för användaren. Detta ser han verkligen ser fram emot att få utveckla.

Varmt välkommen, Pierre!

Vi valde Pyramid för att bli effektivare i vårt dagliga arbete och för att kunna fortsätta utvecklas

Anna Andersson – Utbildningsansvarig Uppdragsutbildningar

Hvilan Utbildning – Sveriges grönaste skola, erbjuder ett brett utbud av branschutbildningar.

Vi drivs av att se människor och företag att växa inom den gröna näringen. Rätt kompetensutveckling ger motiverade och kunniga medarbetare. Vi utbildar inom områden som anläggning, arbetsmiljö, beskärning, trädvård, design, motorsåg, odling, trädklättring och växtkunskap. Kunder som anlitar oss är kommuner, Svenska kyrkan och företag. Vi finns i Skånska Kabbarp och i Stockholm.

Vi har haft en fantastisk utveckling de senaste åren vilket medfört ett behov av en administrativ plattform.

”Vi valde Pyramid för att bli effektivare i vårt dagliga arbete och för att kunna fortsätta utvecklas. Pyramid håller ordning på kurser, kursdeltagare, lokaler och förstås även alla som visat intresse för våra kurser men som ännu inte anmält sig. Projektgruppscentralen håller ordning på kurser, orter och kurstillfälle. I Pyramids kontaktregister noteras deltagarnas alla uppgifter såsom kontaktuppgifter men även allergier och annan viktig information. Från projektgruppscentralen skickas kursbekräftelse och kallelse med informationsmaterial. Pyramids kalender uppdateras automatiskt med information om olika kurser, deltagarantal mm.”

Skolan är branschägd och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation – som är en ideell organisation. Skolan erbjuder olika utbildningsformer förutom uppdragsutbildning finns också gymnasieutbildningar, yrkesvux, yrkeshögskoleutbildningar och arbetsmarknadsutbildningar på flera orter i Sverige.

Vill du veta mer om Hvilan Utbildning och våra kurser: Utbildningar | Hvilan Utbildning

Tips & Trix - Hitta fakturan som saknas vid påminnelse

Börja skriv och tryck ENTER för att söka