Nyhetsbrev februari, 2019

Samla. Så slipper du gå flera
plockrundor på lagret

LagerplatshyllorVisst ger det bra motion att gå runt och plocka produkter från samma hylla på lagret flera gånger per dag, men ibland önskar du kanske att du kunde effektivisera plockhanteringen och spara ett varv. Vi på KR System har utvecklat några smarta lösningar för detta till Pyramid som vi vill berätta om!

Skriv ut EN plocklista för flera order

Får ditt företag ofta flera beställningar på en och samma produkt, t. ex. i internetorder från er e-handel? Då kan utskrift av en gemensam plocklista, en samplocklista, spara mycket tid. Med hjälp av den kan du plocka det totala antalet produkter på lagret för flera order, på en och samma plockrunda. När produkterna har hämtats från lagret och ska packas, kan alla plocklistor skrivas ut för sortering av innehåll per beställning.

Styr turordningen på innehållet i plocklistorna

Utskrift i PyramidFör att produkterna ska sorteras och läggas till beställningar i rätt ordning, kan du styra vilka order som ska prioriteras för leverans. Funktionen gör det enkelt att se till produkterna i första hand plockas till kunder som ska få eventuella ersättningsvaror och därefter till nya beställningar.

Lås plocklistan för ändring av kund

Om kunder kan ändra beställningar när plocklistan har skrivits ut kan det uppstå oreda. För att undvika det kan ordern låsas när produkterna ska plockas. Om kunden vill ändra i sin beställning, ser säljaren direkt ett meddelande om att ordern är låst för plockning.

Vill du veta mer om våra tilläggsfunktioner för plocklistor, är du välkommen att kontakta oss. Funktionerna har vi utvecklat kundspecifikt för att tillgodose enskilda företags behov, men även som standard för flera företag. Vi har också flera andra standardprodukter och det kan du läsa om här.

Skapa genvägar för dina arbetsflöden

– direkt på Pyramidskrivbordet

Månadens Pyramid Tips och Trix-film visar hur du i standard Pyramid skapar genvägar för arbetsflöden på Pyramids skrivbord. Genvägarna hjälper dig att komma ihåg turordningen, exempelvis vid arbetsuppgifter som utförs sällan.

Rättningar till Pyramid 4.13A

Pyramid Business StudioTillägg 02 till 4.13A Servicepack 04

I slutet av januari 2019 släppte Unikum datasystem ab tillägg 02 med rättningar till servicepack 04 för 4.13A. Informationen finns i deras nyhetsbrev 413asp04_v3.htm

Tillägget berör:

  • Grundregister
  • E-faktura Leverantör
  • e-line
  • Fakturering
  • Företagsupplysning
  • Giroutbetalning
  • Kassa
  • Lagerplatser/Batch
  • Order/Lager/Inköp
  • Redovisning

Du som är Pyramidkund kan prenumera på Unikums nyhetsbrev om servicepack. Logga in på deras Kundservicesidor med inloggningsuppgifterna som du fått från Unikum.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka