Nyhetsbrev – december 2020

Från oss alla, till er alla!
En riktigt god jul och ett gott nytt år!

2020 blir helt klart ett år vi alla minns. Det har inneburit stora utmaningar på olika sätt för många företag. Vi på KR System har varit lyckligt lottade och kunnat jobba på nästan som vanligt. Bland annat har vi kunnat hjälpa er kunder med nya lösningar och analyser av verksamheter samt uppgraderingar. Nu blickar vi framåt med tilltro och förhoppning samt en önskan om ett 2021 som blir lite mer som det brukade vara.

Ett stort tack till alla kunder, leverantörer, samarbetspartners och medarbetare för det gångna året!

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Hälsningar från entusiasterna på
KR System

Årets Pyramid Partner – femte året i rad

Vi internutbildar våra medarbetare och utvecklar vårt arbetssätt i strävan att bli en ännu bättre partner. Vårt mål är att ge våra kunder en fantastisk kundservice och att vara en lika fantastisk samarbetspartner. Vår långsiktiga satsning betalar sig i form av ytterligare en utmärkelse från Unikum datasystem ab. Vi är stolta och tacksamma över att för femte året i rad ha tilldelats priset Årets Pyramid Partner.

Ett varmt tack till våra kunder och medarbetare!

Vässa din kompetens

Boosta dig själv med lite ny Pyramidkunskap under våren. Nedan listar vi vårens kursdatum. Boka in datumen redan nu och anmäl dig på vår hemsida.

Kurser

26 januari – Pyramid Brundkurs
28 januari – Blankettdesign

9 mars – Ekonomiassistent Kundreskontra
9 mars – Ekonomiassistent Leverantörsreskontra
10 mars – Guidad tur i CRM
12 Mars – Studio/Tickers

16 april – Behovsanalys Inköpsparametrar
23 april – Pyramid ansvarig

Läs mer

Nya ämnen i våra webinar

Nu planerar vi för vårens webinar och först ut är webinaren om statistik. Håll utkik på vår webbsida där vi löpande publicerar information och fler ämnen under våren.

Har du önskemål om vilka ämnen skulle du vilja att vi tar upp, får du gärna mejla oss på utbildning@krsystem.se.

Se våra tidigare webinar

Vi har livesänt ett antal kostnadsfria webinar under våren. Nu kan du ta del av dem i efterhand. Fyll i formuläret, så får du ett mejl med länk till webbsidan med våra inspelningar. Helt kostnadsfritt.

Läs mer

Vår julklapp för en bättre planet

Coronaviruset drabbar även sådant vi inte har i vår direkta närhet. Vi vill vara med och påverka planeten i positiv riktning.

Därför väljer vi att stödja djurbevarandeprojekt världen över i det fantastiska projektet coronaaid.com.

Corona Aid – djur i kris under pandemin
 Läs mer

Vi sponsrar även det globala trädplanteringsprojektet “Attenborough Forest”, som skapar nya livsmiljöer, minskar ökenspridning och främjar biologisk mångfald.

Trädplantering
Läs mer

Ett lite juligare Pyramid Tips och Trix

Här tipsar vi om urvalslistan i rutin 211 Fakturering, så du får med allt inför årsbokslutet. Markus sammanfattar året och bjuder in dig för en titt i KR Systems egen tomteverkstad. KR System önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År.

Så når du oss under helgerna

Om du behöver hjälp och “din favoritkonsult” är ledig, kan du ringa vår telefonväxel. Vi ser till att du får hjälp av den personal som är i tjänst.

Växelnummer och öppettider
Växelnummer till våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Karlstad/Skövde finns under menyvalet Kontakt på hemsidan. Du hittar även växelns öppettider där.

Butikssupport/ Assistans online:
Vår Butikssupport/ Assistans online når du via KR Systems supportnummer. Supporten är öppen och bemannad på följande tider:
Vardagar 08:30 – 19:00
Helger 10:00 – 16:00.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka