Nyhetsbrev – augusti 2021

Höga krav på validering uppfylls med hjälp av Pyramid affärssystem

För Cellcomb innebär Pyramid viktig spårbarhet från leverantör till slutprodukt

För Cellcomb är testflöden för validering och kvalitetssäkring mycket viktiga, eftersom företaget tillverkar miljövänliga produkter för engångsbruk i miljöer där det ställs höga krav på hygien, komfort och säkerhet.

I vårt reportage berättar vi om spårbarheten i Pyramid standard som gör att du kan följa en artikel från leverantör till slutprodukt med hjälp av batchhantering. I kombination med några få kompletterande kundspecifika lösningar hos Cellcomb, används Pyramids standard för att tillverka produkter som uppfyller krav i standarden ISO 13485 och det medicintekniska regelverket.

Efter ett mycket lyckat samarbete mellan Cellcomb, KR System och Noncomplicity har Cellcomb nu säkerställt samtliga valideringsrutiner och certifieringar.

Inspireras av deras berättelse.

Pyramid 4.15 och Reklamationsmodulen

Nyfiken på våra nya webinar i höst?

Vi startar den 7 september med nyheter i Pyramid 4.15. Då möter du vår gäst – Olle Kristell, Försäljningschef från Vitec Unikum Datasystem AB.

Webinar om Phone Edition och Mobil arbetsorder i Pyramid affärssystem

Den 7 oktober handlar webinaret om Pyramids Reklamationsmodul. Vi visar nya funktioner och går igenom flöden.

Läs mer på vår webbsida och anmäl dig via formulären.

Förändringar i Intrastat januari 2022 – Microdatautbyte

Ny EU-förordning för Intrastatundersökning gällande export träder i kraft i januari 2022. Statistikmyndigheter i EUs medlemsländer åläggs att utbyta mikrodata om utförsel sinsemellan.
Läs artikeln på vår nyhetssida

KR System Malmö firar 10 årsjubileum

Med ett brinnande intresse för verksamheter och affärssystemet Pyramid

KR Systems Malmökontor firar 10-årsjubileum och vi berättar om resan fram till idag år 2021. Vi lyfter fram både utmaningar och framgångsfaktorer bakom företagets snabba tillväxt, som har lett till att Malmökontoret idag har 23 Pyramidkonsulter och blivit lika stora som huvudkontoret i Göteborg.

Läs reportaget på vår webbsida.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka