Nyhetsbrev april, 2020

Snabba omställningar med små medel kan effektivisera din verksamhet

Lite mer uppkopplat med Microsoft Teams

Vi följer myndigheternas råd i dessa tuffa tider och finns tillgängliga för dig, dock lite mer uppkopplade än tidigare. Vi använder Microsoft Teams för våra digitala möten och här delar vi med oss av våra erfarenheter om digitala möten via Microsoft Teams.

Läs mer.

Genomlysning av verksamheten

I dessa tider kommer många företag att få mindre att göra i sin normala verksamhet. Då kan det vara ett ypperligt tillfälle att passa på att utveckla verksamheten. Vi erbjuder hjälp att se över och effektivisera din verksamhet. Läs våra kundreportage om hur vi arbetar när vi gör nulägesanalys, uppgradering och kompetensutveckling.

Läs mer.

Kreditbevakning i Pyramid

Den ekonomiska situationen för företag kan förändras snabbt. De verksamheter som har kreditbevakning på sina kunder är de som förlorar minst pengar i svåra tider. Pyramid Business Studio har en lösning på kreditbevakning i sin integration med Creditsafe. Med Pyramids modul Företagsupplysning får du kontroll över kreditriskerna.

Läs mer.

Glad påsk!

Vi önskar en vilsam och trevlig påsk!

När du behöver nå oss hittar du kontaktuppgifter till vår support, samt våra öppettider, på vår hemsida krsystem.se

Pyramid Tips och Trix
–  Utskrift av reskontralista till Excel

Du som är ekonom och vill skriva ut exempelvis saldorapport och reskontrahistorik till en fil i Excel. så gör du i Pyramids rutin 8020 Utskriftscentral.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka