Möt Jonas Hultin – Ny konsult på KR System i Göteborg

Ny medarbetare i Göteborg!

Jonas Hultin är ny medarbetare, verksamhetskonsult och kommer att tillhöra vårt Göteborgskontor.

Varmt välkommen till KR System, Jonas!

Jonas Hultin
– Verksamhetskonsult, Göteborg

Jonas har lång erfarenhet från tillverkningsbranschen, där han under 27 år arbetat sig uppåt från golvet till att bli affärssystems- och produktansvarig. Genom intresset för affärssystemet började han arbeta som verksamhetskonsult hos en av KR Systems kollegor i branschen. Efter nio år ville Jonas vidare. Han ville fortsätta arbeta med Pyramid och stanna inom affärsystemsbranschen och han tyckte att KR System var det bästa alternativet. Jonas är en entusiast som brinner för att skapa goda kundkontakter och att få nöjda kunder. Det är en av Jonas styrkor – hans positiva och glada personlighet.

Jonas blir en stor tillgång för KR System med sin omfattande kompetens inom tillverkning. Han har stor kompetens inom MS Excel och Access och kunskap om hur man tar ut och hanterar data från Pyramid på ett effektivt sätt.

”Jag har jobbat i ett tillverkningsbolag från golvet och uppåt. Jag har byggt avancerade kalkyleringsflöden för tillverkning, order och lager, som sedan överfördes till flöden i ett affärssystem. Det har gett mig en djup kunskap om skillnaden i möjligheter och kontroll när det gäller officeprogram och affärssystem. Nu är det Pyramid affärssystem som ligger i fokus,” säger Jonas.

På fritiden har orientering varit ett stort intresse i många år. Han gillar också längdskidåkning, friluftsliv och att plocka svamp. Som en sann entusiast gillar han också att serva och tvätta familjens bilar.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka