Möt Jonas Grönbäck – Vår nya medarbetare i Göteborg

KR Systems Göteborgskontor växer

Jonas Grönbäck är vårt senaste tillskott på konsultsidan. Han är stationerad på KR Systems Göteborgskontor.

Varmt välkommen, Jonas!

Kort om Jonas Grönbäck – Verksamhetskonsult

Lager och logistik är områden som vår nya medarbetare Jonas Grönbäck har jobbat mycket med. Den erfarenheten har han bland annat byggt upp under sin tid som Logistik- och IT-ansvarig på ett textilbolag i Borås. Där arbetade Jonas med företagets 3pl-lager, men även med IT-relaterade projekt med fokus på flöden och integrationer mot olika system. Det har gett honom en bred kompetens när det gäller kopplingar mellan Pyramid och e-handel, externa lager och externa kassasystem.

Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med olika affärssystem och jag har alltid älskat att försöka jobba smartare i systemen. Jag anser att automation av IT-stöd är kritiskt i alla verksamheter och försöker därför alltid minimera manuellt arbete, så långt det går,” berättar Jonas.

Inom logistiken så handlar nästan allt om flöden. Både fysiska och digitala sådana. Jag har alltid tyckt att dessa processer är oerhört intressanta att effektivisera så långt som möjligt. Att jag har den grundtanken tror jag att många kunder till KR System kan bli hjälpta utav.

Under de senaste 6 åren har jag arbetat med affärssystemet Pyramid Business Studio och framför allt med KR System som kontaktyta, vilket jag tyckt mycket om. Det har alltid känts som ett proffsigt bolag, med mycket kompetent personal som dessutom har glimten i ögat.”

På fritiden umgås jag mestadels med familjen och vänner. Gärna ute i skogen runt en lägereld. Annars lägger jag mycket tid på att springa, vilket jag älskar att göra, men är dålig på,” säger Jonas avslutningsvis.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka