Med en e-handel skapar du försäljningstillfällen

Webbutik som passar din verksamhet

listbild_ehandel_pyramid_800x640

Till affärssystemet Pyramid Business Studio kan du välja bland flera olika typer av e-handel och hitta en som passar just din verksamhet.

Fördelen med e-handel i Pyramid är att all data är tillgänglig direkt via affärssystemet. Behöver du hjälp att göra en modern layout och få ett smidigt upplägg i Pyramids e-handel har vi på KR System, sedan många år tillbaka, ett samarbete med Responsit. Känner du att Pyramids e-handel inte täcker dina behov? Då kan vi visa smidiga integrationer till affärssystemet med externa webbutiker. Svensk Webbhandel, Askås och Vendre är några av våra partners som vi byggt avancerade lösningar tillsammans med hos kunder.

På vår hemsida hittar du information om våra samarbetspartners, produkter och referenser, samt såklart om Pyramids e-handel. Tillsammans hittar vi rätt lösning för just din verksamhet!

Kontakta oss för demo

Information från InExchange om ny fakturaskrivare

InExchange lanserar en ny smidig webbapplikation med tillhörande fakturaskrivare och uppmanar dig som kund att påbörja flytten till i god tid. Den gamla tjänsten stängs efter den 1 april 2024.

Vi har sammanfattat det du behöver veta på vår webbsida.

Här hittar du informationen!

Kurser för ekonomiassistenter

13 mars – Kundreskontra
Lär dig mer om kundreskontra, redovisning och studiosökning.

14 mars – Leverantörsreskontra
Lär dig mer om leverantörsreskontra, rapporter och studiosökning.

Anmäl dig till kurserna här!

50 deltagare på KR Systems event i Halland

Stort intresse för Pyramid på webben och Pyramids Kassa

Snabbhet, tillgänglighet och ökad säkerhet – så sammanfattades varför du ska arbeta i Pyramid på webben. Deltagarna fick även svar på frågor om driftslösningar, Pyramids Kassa, smidigare lagerhantering och effektivare leverantörsfakturahantering. Det blev flera intressanta diskussioner om behov och lösningar för olika typer av verksamheter. Vi lyfte även fram fördelen att du som Pyramidkund har tillgång till mer information om Pyramid och dess versioner via leverantören Vitec Unikums kundservicesidor.

Tack till alla som deltog och tack till Laxbutiken i Heberg för bra service, fin konferenslokal och god lunch!

Pyramid Tips och Trix

Lageregenskaper för reklamation och varor på väg

Vi visar hur du kan göra inställningar för lager i rutin 466 Lageregenskaper  i Pyramid Business Studio, när du har modulen Flerlager eller Reklamation.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka