KR System utökar personalstyrkan

Vi välkomnar våra nya kollegor!

Under sommaren har vi välkomnat ytterligare fyra nya kollegor till KR System. Malmökontoret har förstärkts med tre personer och Göteborgskontoret med en person. Här får du lära känna dem i en kort presentation.

Linda Haglund
– Verksamhetskonsult, Göteborg

Linda är en ekonom som fastnade för affärssystem på vägen. Hon är inne på sitt 4 år med Pyramid. Hon har verksamhetsförståelse, är lösningsorienterad och gillar kundrelationer. Dessutom har hon  arbetslivserfarenhet som ekonom, systemkonsult och säljare.

”När jag började med Pyramid så insåg jag tidigt att KR System var mitt mål. KR Systems personal framstod som mest kompetenta och de trivdes bäst med sitt arbete och sin arbetsplats.” säger Linda.

Hon tycker att programutveckling är utmanande och kul och hon ser fram emot att lära sig mer om det på KR System. ”Jag brinner för att hitta lösningar till kunden som gör deras dag så bra det kan bli” säger Linda.

På fritiden gillar Linda att träna, att umgås med familjen och deras lilla hund som ligger henne varmt om hjärtat.

Ottilia Gustafsson
– Verksamhetskonsult, Malmö

Ottilia är redovisningsekonom och har läst Affärssystemprogrammet. Hon praktiserade som verksamhetskonsult och gick ”Konsultskolan 2019” hos leverantören av affärssystemet Pyramid Business Studio. Där träffade Ottilia KR Systems konsulter som hon tyckte var särskilt trevliga och hjälpsamma. ”Efter min första jobbintervju, när jag fått mer information om vad KR System står för, deras värdegrund och hur de arbetar, kändes det helt rätt,” säger Ottilia.

Hon har ingen lång erfarenhet av Pyramid, men har testat flera olika system och nya tekniker och har erfarenhet från olika branscher. Hennes styrka ligger i att ge ett nytt perspektiv, vilket kan gynna både verksamheten internt och i arbete mot kund.

Verksamhetsutveckling är en av hennes främsta styrkor, med t.ex. processkartläggning för att effektivisera kunders arbetsflöden. Hon vet vikten av kommunikation, samarbete och hur man bör agera vid kundbemötande.

Det absolut bästa med arbetet som konsult är kombinationen av att arbeta med affärssystem och att åka ut på kundmöte. Man ser hur olika verksamheter är uppbyggda och hur deras arbetsprocesser fungerar.  ”Jag vill arbeta med det jag brinner för – att förbättra och effektivisera kunders verksamheter!” säger Ottilia.

På fritiden umgås hon med vänner, familj, tränar på gym samt simmar. Att resa och upptäcka världen är ett stort intressen och hon gillar aktiviteter som ger en adrenalinkick.

Ottilia Gustafson

Tim Haugen – Utvecklare, Malmö

Tim kommer med nya fräscha kunskaper direkt från Malmö Universitet, där han gått utbildning i Applikationsutveckling. Utbildningen hade inriktning på programmeringsspråket Java och att göra appar till Android.

Tim har ingen tidigare erfarenhet av affärssystem, men blev nyfiken på det eftersom det är ett brett område.  Det finns alltid nya saker att lära sig om affärssystem och med Pyramid Business Studio får man även kunskap om många branscher.

När Tim såg KR Systems rekryteringsannons fastnade han för rubriken ”System-/applikationsutvecklare som ser programmering som ett tankesätt”. Han passade in på den formuleringen och brinner för problemlösning.

Han tycker att det ska bli väldigt intressant att få lära sig mer om affärssystem och Pyramid Business Studio och se hur kunder använder programmet. ”På KR System får jag möjlighet att lära mig nya programmeringsspråk. Det är väldigt roligt”, säger Tim.

På fritiden fiskar han i både sjö och hav. Han gillar också att snickra på stugan när det är fint väder.

Tim Haugen

Fredrik Brandt – Utvecklare, Malmö

Fredrik Brandt började med utveckling av programvara för lager, ekonomi, väghållning, laboratorier osv. i diverse språk på ett mindre företag direkt efter högskolan 1989. Därefter var det SAP-utveckling för Tetra Pak med en stor global utrullning för hela världen. Efter 15 år gick han över till utveckling i Microsoft Dynamics AX 2012. Senast har Fredrik gjort utveckling i Php, HTML5, CSS, Javascript osv. i agil miljö.

Möjligheten att kunna bidra med sin långa utvecklingserfarenhet och kompetens inom affärssystem, lockade Fredrik till KR-System. ”Som person är jag väldigt lyhörd, och min långa erfarenhet av affärssystem och programmering hoppas jag ska komma väl till pass i mitt arbete på KR System”, säger Fredrik.

Fredrik jobbar bra i team, är väldigt målmedveten och ser fram emot att få samarbeta med både kunder och kollegor.  ”Kreativitet och problemlösning är en stark drivkraft för mig och jag är nyfiken på och vill jag lära mig mer om Pyramid.”

På fritiden umgås han gärna med sina 3 barn, styrketränar eller ägnar sig åt amatörteater. Han spelar även bordtennis ibland, det var dock ett tag sedan sist men viljan finns.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka