Ingen dag är den andra lik

Jubilerande konsult berättar

listbild-reportage-krsystem-madeleinehagg_800x640

Vad är det bästa med att jobba som konsult på ett affärssystemsföretag som KR System? Vi intervjuade Madeleine Hägg som jubilerade i år – 30 år som konsult på KR System. Det tycker vi är imponerande och väldigt roligt att berätta om!

Läs reportaget här

Frukostmöte med fokus på Pyramidnyheter

Nu har vi öppnat kontor i Varberg

Nu planerar vi för ett frukostmöte med fokus på nyheter i Pyramid 4, effektivare lagerhantering och elektronisk fakturering. Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt frukostmöte. Boka in den 24 januari 2024. Anmälan öppnar på vår webbsida inom kort. Vi återkommer med tid, plats och detaljer om innehåll.

Kom och träffa välkända ansikten i Halland, våra erfarna konsulter Susanne Jonsson och Jonas Hultin finns på plats tillsammans med produktansvariga Markus Ehnberg och Filip Bahlsten, samt marknadschef Jan Kjellin.

Hoppas vi ses!

Bokslut & årsskifte – Har du koll på rutinerna?

Vi ger dig checklistan

Det är skönt att ha kontrollpunkter att luta sig på inför bokslut., oavsett vilket affärssystem du arbetar i. Här repeterar vi vad som gäller kring lagervärde, inventarier och avskrivningar, balansräkning och periodiseringar i Pyramid Business Studio.

Läs checklistan här

5 tips på hur du kan digitalisera lönehanteringen

Funderar du över hur du kan effektivisera hanteringen av dina medarbetares tidrapportering och kostnadsutlägg, slippa leta efter kvitton eller skriva ut journaler på papper?

Vi ger dig 5 tips på hur du kan digitalisera det mellan Pyramid och försystem.

Läs tipsen här

Börja skriv och tryck ENTER för att söka