Digitalt plockstöd på lagret hos Hisab/Joker AB

Från papper till PlockIT

listbild_kundcase_hisab-joker-ab_800x640

Vår kund Hisab/Joker AB är Nordens ledande B2B företag inom grossist-försäljning av present- och partyartiklar. Med ca 10 000 artiklar på sitt lager kände de att de ville effektivisera sin plockhantering. De utvärderade externa PDA-lösningar, men valet föll istället på PlockIT- en helintegrerad lösning i Pyramid.

Här är några av fördelarna som Johan Lundén, arbetsledare på Hisab/Joker AB berättar om i reportaget:

  • ”Att lättare överskåda vad som för tillfället är plockat och om vi behöver sätta in mer resurser någonstans för att hinna med dagen.
  • Vissa kunder kräver detaljerad information om vilka artiklar som packas i respektive pall/låda. Med PlockIT har vi möjlighet att tillgodose detta utan extra manuellt arbete.

Sammanfattningsvis har vi nu ett mer flexibelt system som vi hela tiden har möjlighet att göra justeringar i, där plocklistan på papper tidigare begränsade oss på olika sätt.” 

Läs reportaget och se filmen om Hisab/Joker AB här.

Färskt från Vitec Unikums konsultdag om nyheter i Pyramid 4.16

listbild_krsystem_vitecunikumkonsultdag2023_800x640

Igår tog hela KR System del av Vitec Unikums presentation om uppdateringar, nya rutiner och funktioner i Pyramid version 4.16, på konsultdagen för återförsäljare. Nya trender och teknologier är på gång i Pyramid.

Dags att planera för uppdatering till senaste versionen av Pyramid?
Välkommen att kontakta din favoritkonsult för information om nyheter som skulle boosta just din verksamhet.

Här hittar du våra kontaktuppgifter

Affärssystemsbubbel om CRM och kundvård

Intervjuserie med KR System - om Affärssystemsområden

CRM samlar sälj, kundvård och uppföljning. I detta avsnitt får du veta mer om CRM Suite, CRM Insights och CRM Utökad kalendersynkning. De hjälper din verksamhet att effektivisera säljarbetet och se till att alla kunder blir omhändertagna regelbundet. Produkterna kan användas eller alla tillsammans så du lättare kan uppnå dina mål.
Caroline intervjuar Ottilia Gustafsson som är konsult på KR System i Malmö.

Här ser du filmen om CRM

Se tidigare avsnitt på Youtube eller via vår webbsida, menyvalet Utbildning – Affärsystemsbubbel.

Synkronisera extern kalender med Pyramid

produkter_listbild_nyhet_crm_utokad_kalendersynk_100x800

CRM Utökad Kalendersynkning bygger på Pyramids standardsynkning och kompletterar med fler bokningsuppgifter. Du får en automatisk koppling mot kontaktperson och företag, samt förslag på nyregistrering när din externa kalender synkroniseras med din kalender i Pyramid. Det kan bidra till att förbättra er kundvård och öka antal prenumeranter till era nyhetsbrev.

Läs om produkten här.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka