Det är väl det som är det bästa med Pyramid

En bred bas att bygga vidare på

listbild_pyramid4-plattform

Vår kund Franzéns Textil är familjeföretaget som konstant vuxit sedan grundandet år 2000. Deras sortiment finns hos butiker, e-handelsföretag, butiks-/gymkedjor, restauranger och hotell-/spaanläggningar.

franzens-textil-logo-2008

På frågan om vad som var viktigast för deras verksamhet i val av affärssystem berättar Fredrik Mårtensson, IT-ansvarig på Franzéns Textil:

Vi behövde ett affärssystem som var komplett med lagerhållning-orderplock-ekonomi i samma och möjligheten att anpassa systemet var också något vi värderade högt.”
Det är väl det som är det bästa med Pyramid – att det finns en väldigt bred bas av rutiner och funktioner att bygga vidare på om man vill. Att man kan integrera Pyramid mot logistikportaler som t.ex. Logtrade, är också väldigt bra.” 

Läs & inspireras av systemlösningen!

Vill du koppla egna bilagor till kundfakturan?

Arbetar du inom service, entreprenad eller tjänsteföretag med roller som ekonomi/administration eller Back Office? Då kan du minimera administrationen och effektivisera arbetet samtidigt som du gör dina kunder glada över att enkelt kunna se bilagor.

Skicka med egna PDF-bilagor och koppla orderpåförda leverantörsfakturor till kundfakturorna i Pyramid, med vår produkt Egna fakturabilagor. På vår produktsida hittar du en film om hur det fungerar.

Läs om produkten här!

Missa inte höstkampanjen från Nets!

Boosta din försäljning med snabba och säkra betalterminaler.

Ta del av en förmånlig höstkampanj från Nets som integreras med Pyramids kassamodul. Det är ett kanonerbjudande till dig som:

  • redan arbetar med kassaförsäljning och vill fräscha upp eller utöka företagets terminaler
  • har Pyramids modul Kassa, men inte en integrerad kortterminal
  • har behov av kassaförsäljning, men inte tagit steget ännu

Just nu får du 30% rabatt på listpris för nybeställningar av betalterminaler från Nets. Missa inte det!

Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller endast till den 31 oktober 2023.

Ta del av erbjudandet genom att kontakta oss på KR System via e-post info.malmo@krsystem.se

nets_terminalkampanjht2023_viakrsystem

Prioritera tid för din kompetensutveckling

Höstens kurser är till för dig som vill hålla dig uppdaterad om nya funktioner och flöden i Pyramid Business Studio. Fånga upp funktionalitet för både nutida och framtida behov.

listbild_krsystem_kurser_800x640

Kurser i höst

Välj bland kurser som ger dig grundkunskap eller stärker dig som är Pyramidansvarig. Få reda på mer om allmänna funktioner, som t.ex. blanketter, infostudior och mätverktyg, eller om mer specifika delar som CRM, order/lager eller ekonomi.
Ta mig till kursanmälan

Kickoff med fokus på att skapa mervärde

För KR System som har kontor på flera orter är årets kickoff alltid viktig. Vi samlas för att stärka vi-känslan med olika aktiviteter, prata om nyheter och dela erfarenheter genom teambuilding. I år låg fokuset på hur vi skapar mervärde för kunderna. Vi tittade på nyheter i Pyramid 4.16 och några av våra egna produkter. Stort tack till presentatörerna som gjorde ett strålande jobb och till alla medarbetare för den härliga stämningen! ⭐

Börja skriv och tryck ENTER för att söka